Stage lopen bij EuroParcs, beleef het!

Ben jij ambitieus, enthousiast en zit jij vol ideeën om de vakantie van onze gasten onvergetelijk te maken? Wij bieden jou graag de ruimte om jouw talent te laten zien en te ontwikkelen. EuroParcs biedt jou een veelzijdige stageplaats waar je in korte tijd veel kunt leren. We zorgen ervoor dat je tijdens jouw stage professionele begeleiding krijgt van een ervaren collega, waardoor je het beste uit jezelf en jouw stage kunt halen.

Bij EuroParcs vinden we persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. Daarom zorgen wij ervoor dat je stage goed te combineren is met jouw opleiding. Je krijgt de kans om een kijkje te nemen in de keuken van een innovatief en dynamisch bedrijf waarin alles draait om de vakantiebeleving van onze gasten. Je wordt tijdens jouw stage begeleid door onze ervaren praktijkbegeleiders die jou met enthousiasme en passie hun vak leren.

 

 

Aanbod stageplaatsen

EuroParcs heeft een divers aanbod aan stageplaatsen. Je kunt bijvoorbeeld stage lopen op diverse afdelingen op het hoofdkantoor, zoals de financiële administratie, marketing en commerciële binnendienst. Daarnaast zijn er op de resorts ook tal van mogelijkheden om stage te lopen, bijvoorbeeld bij de receptie of animatie. Binnen EuroParcs is het mogelijk om voor MBO (BOL en BBL), HBO en WO stage te lopen of onderzoeken uit te voeren. 

Na het afronden van jouw stage, hoeft jouw EuroParcs-avontuur niet te eindigen. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden om na jouw stage bij EuroParcs te blijven werken.

Zit jouw vacature er niet tussen? Reageer dan op de vacature “open sollicitatie stage”.
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Sylvia Jansen (Stage Coördinator) per mail: sylvia.jansen@europarcs.nl of telefonisch: 06-82587601.

 

Actueel vacatureoverzicht stage